20, 30, 40, 50... Τι μαλλιά σου ταιριάζουν;;;
top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΚατερίνα Λιανού

20, 30, 40, 50... Τι μαλλιά σου ταιριάζουν;;;

Έχουν «χρώμα και κούρεμα » οι ηλικίες; Το στυλ των μαλλιών σου μπορεί να αποκαλύψει την ηλικία σου. Ή μήπως όχι;


Ναι, το σχήμα, το στυλ και το χρώμα των μαλλιών σου μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη ή μικρότερη και η διαφορά είναι έντονη και αισθητή.

Οι ειδικοί στα μαλλιά αποκαλύπτουν πώς με μερικά tips που αφορούν τα μαλλιά σου μπορείς να δείχνεις πιο νέα από την πραγματική σου ηλικία.. Ουσιαστικά αυτές οι συμβουλές θα σου δείξουν πως να αντιστρέψεις τον χρόνο, επιλέγωντας το σωστό στυλ στα μαλλιά.


 


• Στα 20

Στα 20 σας μπορείτε να υποστηρίξετε σχεδόν κάθε λουκ στα μαλλιά και να δείχνετε λαμπερές και φρέσκες. Για φυσικά αποτελέσματα μερικά baby lights είναι το ιδανικό ομως σε αυτές τις ηλικίες μπορούμε να τολμήσουμε τις έντονες αποχρώσεις όσο ακραίες και αν φαντάζουν. Επιπλέον η ξεκούραστη επιδερμίδα αποτελεί ιδανικό φόντο για μεγάλες και έντονες αλλαγές . Αποφύγετε τον υπερβολικό όγκο που προσθέτει χρόνια σε κάθε εμφάνιση. Τα περισσότερα κουρέματα είναι κατάλληλα για νεαρές ηλικίες, αρκεί να ταιριάζει και να αναδεικνύει το σχήμα του προσώπου σας.


 


• Στα 30

Σε αυτή την ηλικία βρίσκεστε στη ακμή της θηλυκότητάς σας και είστε πιο ελκυστικές από ποτέ. Για το λόγο αυτό σας ταιριάζουν περισσότερο τα κουρέματα που έχουν ως στόχο να σας κάνουν πόλο έλξης και να τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Μπορείτε να επιλέξτε κουρέματα για μακριά μαλλιά, ή ακόμα και για κοντά (αν έχετε γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου). Γενικά μπορείτε να επιλέξετε κουρέματα με καθόλου ή με λίγο όγκο. Αποφύγετε τα κουρέματα με πολύ όγκο διότι είναι πολύ πιθανόν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Μην ξεχνάτε ότι οι φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά φωτίζουν και κολακεύουν το πρόσωπο. Αποφύγετε λοιπόν, τις μεγάλες αντιθέσεις και προτιμήστε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό σας, παίζοντας με λίγο πιο ανοιχτές, ζεστές ανταύγειες στο στεφάνι του κεφαλιού.


 



• Στα 40

Αυτή η ηλικία χαρακτηρίζεται από την κομψότητα, το στιλ και τη φινέτσα ,πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας signature λουκ που θα σας ακολουθεί για μια δεκαετία τουλάχιστον με μικρές αλλαγές κάθε φορά, ίσα για να αλλάζετε διάθεση και να αισθάνεστε πιο ανανεωμένη. Οι αφέλειες μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα σας και να «κλέψουν» χρόνια από την εμφάνιση σας. Για να δείχνετε νεότερη πρέπει να αποφύγετε τα σκληρά contrast μεταξύ προσώπου και μαλλιών και τη δημιουργία σκιών στο πρόσωπο. Έτσι, τα φωτεινά μαλλιά σας δίνουν λάμψη και μπορούν να κρύψουν ακόμη και τις όποιες ρυτίδες έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπό σας.  Επίσης και τα highlights είναι ιδανικά.


 


• Στα 50

Χρειάζεστε ένα κούρεμα που να τονίζει την προσωπικότητά σας αλλά παράλληλα να διατηρεί τη θηλυκότητά σας.

Για τις ώριμες γυναίκες άνω των 50 λοιπόν τα κοντά κουρέματα μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπο σας και να του δώσουν πιο φρέσκια και μοντέρνα εικόνα. Οι αφέλειες ή και μια μικρή φράντζα κρύβει τις ρυτίδες που μπορεί να υπάρχουν γύρω από τα μάτια σας και αναδεικνύει την νεανική σας πλευρά,ενώ ένα καρέ ή τα λίγο πιο μακριά μαλλιά καλύπτουν τυχόν ατέλειες στον λαιμό και στο πρόσωπο και ειναι ιδανικό για να αγκαλιάσει ένα όμορφο πρόσωπο, για υπέροχο στυλ. Οι πολύ σκούρες, καθώς και οι έντονες αποχρώσεις –κόκκινο– «σκληραίνουν» τα χαρακτηριστικά τονίζοντας ατέλειες και ρυτίδες στο πρόσωπο. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται ωχρή και κουρασμένη. Προτιμήστε ζεστές αποχρώσεις όπως ξανθό μελί ή σοκολατί σε συνδυασμό με highlights που χαρίζουν φως και λάμψη στην επιδερμίδα, «καμουφλάροντας» λεπτές γραμμές και καφέ κηλίδες.



2.474 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Brazilian keratin.

bottom of page