Brazilian keratin.
top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΚατερίνα Λιανού

Brazilian keratin.

Summer vs hairstyle ???Πως θα αποκτήσετε γρήγορα και χωρίς κόπο τα ίσια μαλλιά που αγαπάτε?


Το καλοκαίρι μπήκε και μαζί και το βάσανο "τι θα κάνω με τα μαλλιά μου " Εάν είστε και εσείς μια από τις πολλές Ελληνίδες με σπαστά και ατίθασα μαλλιά, που έχουν τάση να φριζάρουν

Τα πρόχειρα πιασίματα, οι πλεξούδες και οι κότσοι μπορεί να είναι ό,τι πιο βολικό σε καθημερινή βάση, αλλά πώς θα φανεί εκείνο το υπέροχο χρώμα που πετύχαμε με το color contouring ή το balayage στον κομμωτή μας;


Η τεχνική "Brazilian Keratin" είναι μία επαναστατική θεραπεία που κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και υγιή . Εξαφανίζει το φριζάρισμα, ισιώνει τα μαλλιά (αν είναι πολύ σγουρά ίσως χρειαστεί και μια δεύτερη επίσκεψη σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα), δίνει μεταξένια υφή και λάμψη, αναδομεί την τρίχα, ενυδατώνει, ενισχύει την ελαστικότητα, αλλά και τον όγκο των μαλλιών.

 Μια θεραπεία θα σας απαλλάξει από το καθημερινό πιστολάκι μετά μανίας, την ψαλίδα και την ξηρότητα!

• ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ;


Είναι ημιμόνιμη, δηλαδή το αποτέλεσμά της μειώνεται σταδιακά, καθώς το προϊόν φεύγει με τα λουσίματα σε ένα διάστημα 5 μηνών κατά μέσο όρο . Οπότε και ο κυματισμός ή οι μπούκλες σας θα αρχίσουν να επανέρχονται μέσα σε 3 μήνες περίπου αλλά το λαμπερό αποτέλεσμα, η θρέψη και η υγιής όψη της τρίχας θα παραμείνει για περίπου 5 μήνες. Δεν το λες και λίγο!

• ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ;

• Υπολογίστε 49 έως 75 ευρώ για την εφαρμογή της θεραπείας, αλλά και την αγορά του κατάλληλου σαμπουάν που θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το αποτέλεσμα. Αν σκεφτείτε πως η διαδικασία διαρκεί περίπου 3 ώρες και το αποτέλεσμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για περίπου 3 έως 4 μήνες (δηλαδή ΥΠΕΡΟΧΑ, ΛΕΙΑ, ΣΤΙΛΠΝΑ, ΛΑΜΠΕΡA και ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ μαλλιά χωρίς ΙΧΝΟΣ φριζαρίσματος), καταλαβαίνετε πως θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!



441 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page